Osjećati se voljenim

srijeda , 21.10.2015.



Muškarcu je bitno da ga žena cijeni, da cijeni sve što čini za nju, da mu pruža ljubav izražavanjem svojih nježnih osjećaja (njeni postupci nisu na prvom mjestu), da ga potiče i da mu je zahvalna - onda je on motiviran da daje.

Muškarac se osjeća voljenim

1-kad ona ispunjena ljubavlju pozitivno odgovara na njegovo ponašanje -način na koji ona reagira na njega određuje osjeća li se on voljenim - ako je ona pažljiva i topla on će se osjećati voljenim

2-kad ona cijeni što on čini za nju. Kad je pažljiva i pokazuje mu da cijeni sve male stvari koje on čini za nju, osmijehom i riječima zahvalnosti. Njena zhavalnost i poticanje potrebni su mu da bi nastavio davati, prestaje davati ako osjeti da ga se uzima zdravo za gotovo.

3-kad mu ona pruža ljubav
-kad mu iskazuje nježne osjećaje-ne mora ona zaslužiti njegovu ljubav čineći nešto (=>dakle nije presudno je li mu kupila poklon za rođendan ili pripremila fantastičan ručak, važnije mu je da ga ona cijeni, da mu je zahvalna i da mu izražava nježne osjećaje. No da bi se žena osjećala voljenom on mora pokazivati brižnost i poštovanje s puno malih znakova pažnje, malih poklona i znakova pažnje, dakle izražavanje njegovih nježnih osjećaja nije na prvom mjestu njoj kao njemu izražavanje njenih)
-muškarcu nije potrebno ništa drugo osim ljubavi
-tajna zadovoljavanja muškarca je u izražavanju ljubavi putem osjećaja a ne putem postupaka


Kad je ljubav u krizi
-on treba usmjeriti pažnju da čini stvari za nju pa će to pokrenuti i osjećaje ljubavi-činiti nešto za nju pokreće njegovu ljubav
-ona treba usmjeriti pažnju na liječenje svojih negativnih osjećaja, ne da čini nešto za njega

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.